Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Boozer als Rudolf?

Om toch nog onze beste wensen naar iedereen te kunnen versturen toverden we vandaag onze Boozer om in Rudolf. Zo kon hij mèt kerstmuts op de fotoshoot. Niet helemaal naar mijnheer zijn zin want het gras is altijd groener, dus lekker om op te eten in de plaats van in de lens te kijken.
Wat we ermee kunnen fabriceren valt nog af te wachten. Mocht je onze nieuwjaarswensen tegen eind januari niet in de bus gekregen hebben, dan wensen we jullie allen hier al een fantastisch 2011!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.