Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Gewoon plezier maken… moet kunnen

Vandaag is Koen een handje (containertje) komen toe(vol)steken. Hij had zijn kids bij: Binnert, Bente en Brent. Ook Jamie (één van onze trouwe fans) was een groot deel van de dag aanwezig. Hij had nochtans schaatsplannen… Nu ja, Spiegelveld blijkt toch een bepaalde aantrekkingskracht te hebben op kinderen. Ze kunnen er naar hartelust ravotten en in deze koude tijden zelfs met vuur spelen… hoe onverantwoord… Enfin, kerstmis is al geweest en morgen is het de laatste dag van 2010, dus moet je al eens iets kunnen toestaan he!
Het levert wel een aantal mooie foto’s op.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.