Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Vakantiekamp 1 Zomer @Spiegelveld

Deze week een fantastische week achter de rug, de kids hebben zich echt kunnen uitleven. Ongedwongen kunnen kiezen wat ze leuk vinden, zonder iets wat echt moet! Zo hebben we graag vakantie. En als iedereen tevreden naar huis gaat, zelfs vraagt om te mogen terugkomen, zijn we super tevreden. Op onze FB pagina kan je een heleboel foto’s vinden: link. Hieronder ook een aantal sfeermomenten.
Interesse in een kamp voor je kind? Check onze pagina.

Vakantiekampen

VakantiekampenOver de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.