Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Verhuurwoning bijna puinvrij

Zoals steeds, weer een werkdag verder, weer wat meer resultaat. Op vandaag is het grootste kap-en breekwerk in de huurwoning voltooid. Weer een volle container :-).
Op de foto’s kan je zien dat de ramen (openingen) aan de rechterkant van het huis helemaal voorzien zijn. Wat zeker opvalt is de prachtige lichtinval waar voor zorgen. Waar de voorderu komt kunnen we de gevelstenen nu nog niet wegbreken daar we eerst de bovenzijde moeten stutten. Hiervoor hebben we eerst wat Rita-advies nodig ;-).
De volgende fasen hier:
– riolering voorzien (afvoeren naar buiten)
– opmetsen garagepoort –> venster
– gieten van betonplaat in voormalige garage


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.