Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Ella-Marie viert haar zevende verjaardag!

Een heleboel vriendjes en vriendinnetjes vierden vandaag Ella-Marie haar zevende verjaardag. We reden op Kvasir, deden gekke kunstjes, maakten elfenpoeder, aten pannenkoeken sloegen een pinata aan diggelen.
De regen heeft onze pret niet kunnen bederven en moe en tevreden ging iedereen naar huis.
Dikke proficiat ook voor papa Kim die 38 op z’n teller mocht zetten!!


Ella-Marie @Spiegelveld

Ella-Marie @Spiegelveld


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.