Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Waarom hebben we al dat puin mee betaald?

We vragen ons stilaan zo’n beetje af waarom we al dat puin dat we nu moeten afvoeren er eigenlijk bijgekocht hebben… en we moeten er ook nog eens voor betalen 😉 Nu ja, we zien het wel serieus opschieten.
Binnen mogen we alle muren waar DePe een profielke onder gestoken heeft wegbreken. En dat moet je tegen Sofie geen twee keer zeggen. Nog voor ik het wist lagen er twee muren neer. Resultaat kan je op de foto’s zien, het geeft zeker meer ruimte gevoel.
Buiten zijn we ook de gevelstenen volop aan het recupereren. Zo hoeven we geen nieuwe te kopen voor de stukken die we terug moeten opmetsen.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.