Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Dakwerken, op naar de finish

Veluxje veluxje op het dak, wie is de knapste… tja ons dak zal het geweten hebben. Wat zo’n velux al niet kan doen. We hadden op zolder al een mooie open ruimte, nu baadt ze ook nog volop in het licht. Ne mens zou voor minder tranen in de ogen krijgen.
Op de foto’s zie je dat de eerste reeks pannen ook al weer en wind kunnen trotseren. Nu zal het zo lang niet mee duren…
Oma Rita staat ook al te popelen om aan het metselwerk te kunnen beginnen. Zo heeft ze al een test gedaan om te kijken of de gevelstenen wel gemakkelijk los komen. Want… het opmetsen van de ramen zal een hele klus worden. Iets met halfsteenverband of zo… enfin, volgens onze expert Rita komen de stenen gemakkelijk los, en dat scheelt dus weer!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.