Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Babyborrel weldra?

We weten het niet met 100% zekerheid. We denken dat onze miekes Sherry en Luna ondertussen toch vol zijn geraakt van geitenbok Sam. Die hadden we begin dit jaar even op visite. Hij was wel kleiner dan onze miekes, maar in de liefde is alles mogelijk.
We wachten dus vol spanning en misschien kunnen we binnenkort een babyborrel organiseren. We houden jullie op de hoogte.
Hieronder de foto’s van de twee miekes met gezwollen uier!

Luna & Sherry

Luna & Sherry

Luna drachtig?

Luna drachtig?

Sherry drachtig?

Sherry drachtig?


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.