Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Lars en de draken

Lars en zijn vriendjes kwamen vandaag naar Spiegelveld. Ze speelden voetbal, maakten een heuse gracht in het zand, reden op Boozer, speelden met de konijntjes… Ze beleefden een heleboel plezier samen dus.
Ook vierden ook broer Mats zijn verjaardag.
Tijdens de voetbalmatch stelde hun papa zich op als een echte voetbalcoach! Hij voerde de troepen aan en zorgde dat iedereen in het spel betrokken bleef. Samen met de kidnjes zal hij ook wel moe geweest zijn.
Nog eens een dikke proficiat!

Lars en de draken

Lars en de drakenOver de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.