Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Kappen en breken, en nu voor echt!

Vrieskoude, sneeuw,… we dachten dat het onze verbouwingswerken zou hinderen. Integendeel! Daar de meeste ruwbouwaannemers buiten niet verder kunnen was dat dus bij ons wel mogelijk. Zo vonden we DePe Build bereid om deze zware klus voor hun rekening te nemen. Woesdag 8/12/2010 was dan ook de dag dat ons huis stond te bibberen en te beven. Stansoenen gaven hier en daar nog wat steun morele ondersteuning, maar dit kon niet weerhouden dat uiteindelijk zelfs de zwaarste steen moest zwichten.
Wel knap om te zien, maar zeker geen spek voor onze bek. We zijn wel super tevreden en het geeft nu al weer een beter beeld hoe het er uiteindelijk allemaal zal uitzien. Vooropgesteld was dat ze de klus in 2 dagen zouden kunnen afwerken… Wordt dus zeker vervolgd!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.