Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Boozer en Cherry

Het is de laatste tijd al heel koud geweest en dat hebben onze diertjes ook geweten.Dat maakt dat Boozer dan nu ook volop kan genieten van zijn dikke winterjas die onze Jasper bij de Sint gevraagd heeft voor hem. Daarnaast is er amper gras op hun weide en is alles goed bevroren. Dus krijgen ze nu wat meer krachtvoer, een dagelijkse portie hooi alsook wortelen. Alleen raar dat onze Cherry de wortelen precies niet lust. Ook hebben we voor witloofwortelen gezorgd, waarvan we zeker al kunnen zeggen dat ze bij Boozer erg in de smaak vallen.

In hun stalletje ligt nu een lekker dik stro-tapijt zodat ze ’s nachts knus en warm ingeduffeld kunnen slapen ;-).


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.