Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Onderdak en pannenlatten

Ondertussen zijn we weer wat dagen verder en ondanks de soms toch wel ijzige koude kunnen we trots zeggen dat ons dak toch goed opschiet.
Zoals je kan zien is het onderdak zo goed als in orde en is de achterzijde van het huis al voorzien van de nodige pannenlatten. Vandaag (8/12) werd ook de linker voorkant aangepakt.
Doordat we op zolder geen enkele muur meer staan hebben, moesten we voor de velux boven de traphal, nu ook een rolluik voorzien om het geheel te kunnen verduisteren. Zoals de andere veluxen in ons woongedeelte, zal deze ook op zonne-energie werken. (onze portemonee zal het geweten hebben :-)) Nu ja, door met de zon als energiebron te werken, dragen we dan toch ook een stukje ‘groen’-gehalte bij. We zijn wel benieuwd naar het comfort dat dit ons zal bieden…

Jimmy wist ons ondertussen ook al te vertellen dat al de veluxen besteld werden, dus zullen we ze eerstdaags wel zien verschijnen. Op de foto’s kan je ook zien dat al een deel van de nieuwe dakgoten eraan hangen.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.