Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Dak Dakker Dakst

Ondertussen is Jimmy naarstig verder aan het werken. Dat betekent dat een paar dagen geleden de basis klaar was, knap werk. We konden al zien waar de openingen voor de veluxen zaten en hadden een beter idee van de grootte van alle ruimtes. Ondertussen is het onderdak er ook al opgekomen en is hij gestart met het bevestigen van de pannenlatten. Dus het target ‘droog voor winter’ is al gehaald! Vandaag kregen we ook de veiligheidscoördinator op onze werf, benieuwd wat zijn rapport zal brengen. Sowieso weten we al dat ‘onbevoegden’ onze werf niet mogen betreden. U weze dus gewaarschuwd!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.