Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Schreeuw het van de daken…

Deze ochtend was er geen zoals de andere. Het regende pannen, je kon er maar beter niet onder staan. We zijn natuurlijk super blij en kijken al uit naar de dag dat het nieuwe dak ingewijd kan worden!
We kregen ook al bezoek van één van de buren. Die wou wat reserve pannen komen halen. Als hij nieuwe pannen zou moeten kopen, zouden ze niet passen daar ze een aantal mm verschillen. Enfin, uiteindelijk heeft hij er geen meegenomen want hij kon ze niet losmaken zonder te breken.
Morgen weer een dagje pannen rooien, ons huisje zal er nadien maar naakt bij staan…


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.