Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Warre & Nils trotseren de regen!

Warre & Nils hadden heel wat op het programma staan. Voor ze het wisten was de dag om en keerden ze moe en tevreden naar huis terug!
Wat deden we allemaal? Wel als je naar de foto’s kijkt dan kom je het zeker te weten. Op het einde van de namiddag viel er wat regen, maar dan kon niemand van hen tegenhouden! De fun ging gewoon door.
Proficiat kerels!

Warre & Nils vieren feest

Warre & Nils vieren feest


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Comments are closed.