Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Belangrijke weken voor de boeg

De komende dagen, weken worden weer spannend en tegelijkertijd intensief. Hoe kan het ook anders, ’t is al een serieus project aan’t worden, niet zomaar een kleine verandering.
Dringend zijn we nu nog op zoek naar een aannemer voor de ruwbouwwerken. We hadden al een aantal offertes, doch ofwel veel te duur, ofwel lieten ze ons in een tweede fase in de steek… Nu geen nood, Sofie’s papa en mama hun kennissen en vroegere werkmakkers zijn ook in gang geschoten (op aanvraag van een sanitair-man die ons ook een offerte gaat maken): contact met architect, afspraak… de rest zal dan ook wel volgen. De aannemerswereld is blijkbaar ook ‘klein’.

Dit weekend nemen we nog een belangrijke beslissing die het uitzicht van ons huis zal veranderen: ramen en deuren. Zaterdag nog een offerte-afspraak en dan kunnen we de beslissing nemen. Wat het zal worden? PVC of ALU? Prijs zal zeker een bepalende rol spelen. It’s a long way to go, we staan nog maar aan’t begin van de werken…


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.