Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Goedkeuring verbouwaanvraag

We schrijven 18/10/2010. Een memorabele datum… Het is van 14 juli jl. geleden dat we onze aanvraag binnen dienden. Op 18/10 werd ze dus goedgekeurd op een vergadering van het college van burgemeester en schepenen te Aalst.
Maandag 25/10 ontvingen we ze dan met de post.
Dat we tevreden zijn hoeft allicht geen verdere uitleg meer. We kunnen er weer een ferme lap op geven. Op 13/11 wordt er gestart met het dak, zo zitten we toch al tocht en vochtvrij voor de winterperiode!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.