Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Eerste aannemer! – Water

Vandaag was de eerste ‘aannemer’ aan’t werk. We lieten de watermeter verplaatsen. Het was toch wel even bang afwachten. TMVW stelde heel wat voorwaarden opdat de aannemer de watermeter wel zou plaatsen. Sleuf zo diep, doorgang naar buiten ‘zo groot’, buis te voorzien met ‘die’ vereisten,… Al bij al viel dat super goed mee. De mannen die de installatie uitvoerden stelden ons dadelijk gerust en toonden zich correct en flexibel! Het is allemaal zo gruwelijk niet. De isntallatie voerden ze uit alsof ze het voor zichzelf deden! Aangename ervaring.
We profiteerden er ook van om het ‘gat naar buiten’ voldoende groot te voorzien voor de andere nutsvoorzieningen.
Wat gegevens: nieuwe watermeter (met teller op nul – nog nooit gezien), PET32 aansluiting, muurbevestiging vertikaal, voorzien van een wachtkraan, installatie voorlopig gekeurd voor 2 jaar.
Hier wat sfeerbeelden.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.