Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Delphine & Matteo vierden feest

Dubbel feest vandaag. Delphine & Matteo konden zich elk fijn uitleven op hun verjaardagsfeest.
De kinderen verveelden zich geen minuut en verkenden alle hoeken van Spiegelveld. Boozer gaf samen met de meeste meisjes het beste van zichzelf. Ook onze piste werd ployvalent gebruikt. Van paardrijpiste, tot voetbalveld en strand.
Nog een dikke proficiat met jullie verjaardag.

Delphine & Matteo

Delphine & MatteoOver de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Comments are closed.