Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Een beslissing verder – daklegger!

Na heel wat zoekwerk, afspraken, offertes opvragen, prijzen vergelijken, hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt. We hebben onze daklegger, Jim.
Samengevat veranderen we nu niet alleen de dakpannen en pannenlatten, nee, alles gaat weg en wordt vervangen. Dat levert wel wat voordelen op. Zo zal het plaatsen van onze isolatie nadien gemakkelijker zijn, we gaan niet meer hoeven de balken ‘uit te latten’. Ook kunnen daardoor de schouwen weg waar het dak nu nog deels op rust. Dat betekent concreet dat we grotere kamers op zolder gaan hebben. Enige wat we dan wel moeten voorzien is een soort ringbalk om de krachten van het nieuwe dak op te vangen. Een meerkost die we er op dit moment graag bijnemen. Alleen hopen we dat er in totaal niet te veel kosten bijkomen…
Volgende stap is beslissing van onze aannemer voor uitvoeren van rioleringswerken, afbraak en metselwerken. Wordt vervolgd dus…


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.