Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Onze bouwvergunning

Van ’t stad Aalst hebben we al een schrijven ontvangen dat ze al de nodige documenten ontvangen hebben, wat op zich al een goed teken is. Brief werd aangetekend verstuurd, amaai… zodat we met twee naar’t postkantoor konden tjokken…
Enfin nadien heeft Sofie met stad Aalst eens contact genomen, kwestie om nog wat extra info te bekomen. En ongelofelijk.. ze hebben tijd tot uiterlijk 11 november om te reageren. En dan natuurlijk hopen dat onze vergunning in orde is!
Ondertussen is Kris bezig om een deel andere plannen te tekenen, weer nodig voor een ‘afbraak-aanvraag’ van de stallen in het midden. We kijken er naar uit!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.