Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Roxanne maakte er een beestenboel van!

Mooi weer en een hoop kinderen die echt de beest willen uithangen…. wat wens je nog meer… inderdaad een echte beestenboel. De kinderen zochten de hele namiddag naar diereneigenschappen die het best bij hen passen. Op het einde kreeg iedereen dan ook een speciale dierennaam als totem mee naar huis… Rara wie de locomostrontkanariefant was…

Roxanne: een beestenboel

Roxanne: een beestenboelOver de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Comments are closed.