Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Auw… De schouwen vliegen buiten

16/08/2010
Moesten die schouwen nu toch eens weg kunnen… Het zou ons wat extra plaats opleveren… En dat moet je Sofie geen twee keer zeggen. Na wat raad ingewonnen te hebben, begonnen we met het wegkappen van wat ‘onderste’ stenen. Kwestie om ons ervan te vergewissen dat de schouw niet op de schouw rust maar op een betonplaat…
En ja hoor, goed nieuws… Resultaat, de schouw in de toekomstige keuken en bureau mochten er al aan geloven. Resultaat: meer open ruimte en gekneusde teen van Sofie… Tja, op sandalen met breekhamer, ze zal het geweten hebben :-).
Op de andere verdiepingen laten we ze voorlopig staan totdat we eerst wat ondersteuning kunnen aanbrengen.
Hierbij wat foto’s, genomen in stoffige omgeving… Op naar het volgende breek-moment!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.