Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Hard labeur vandaag – super tevreden!

Net mijn laatste koffiekoek verorberd of Dimitri kwam onze’n hof opgereden om er eens stevig aan te beginnen. Het dak op de stallen moest en zou er vandaag opliggen! I like 😉
Beetje later kwam de Koen den hof op om ook zijn handen uit de mouwen te steken, anders kunnen ze niet vuil worden. Terwijl Dimitri de voorbereidingen voor het dak aan he treffen was, begonnen Koen en ik beton af te maken voor onze eerste stal. Waar gisteren nog een discofeestje gehouden werd op kaseien, ligt er nu een schoon vlak betonske!
Voor dat ik he besefte en nadat duidelijk zijn maag had laten grollen, rond 14 uur ongeveer, lag onzen beton erin en hebben we dan maar gegeten… Mag natuurlijk niet vergeten te vermelden dat onze Jasper, nadat hij uiteindelijk uit zijn bed geraakt was, ook goed heeft meegeholpen met het maken van beton.
Nadien hebben we onze schuur wat ‘bouwmateriaalvrijer’ gemaakt en de eerste stal ermee gevuld. Kwestie van onder onze schuur wat meer plaats te hebben voor de feestjes.
Opdracht geslaagd èn nen super dikke merci voor Dimitri en Koen. We zij super blij met het resultaat dat er eigenlijk al bijna een half jaar geleden had moeten zijn.
Wat morgen op het programma? Kaseien bij de Peter weghalen en eens rondvragen achter weidepalen. De paarden maken anders de hele weide stuk en dat zou zonde zijn. Dus indelen in percelen is de boodschap.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.