Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Een dansparty met Roos

Vandaag was er hier een echte kinderdiscotheek op Spiegelveld. Nadat de meisjes glitterschmink en coole nagellak op hadden kon het feest beginnen. We dansten op de leukste liedjes en gingen ook samen uit de bol met Wii-Dance. Niet alleen in onze discotheek zaten we, nee we ravotten ook buiten, deden acrobatentoeren en amuseerden ons met de geitjes. Gelukkig geen regen vandaag zodat er niets in’t water kon vallen… nu ja… enkel kindjes 😉


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.