Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Berging en stal in’t wit

Onze plakkers zijn weer gestart. Af en toe met wat hapering, maar eenmaal op dreef kunnen ze goed werk verrichten. Voor de twee deuren hadden ze al een dorpel voorzien met extra goot voor de paardenstal. Verder brachten ze vandaag al isolatie aan op een gedeelte van de berging. Zo hopen we bij vrieskou geen brokken te maken dit jaar…
In de paardenstal gaan we nog een laagje beton gieten, dat kuist gemakkelijker. De kasseien die er nu liggen zijn niet evident om te kuisen.
Wordt dus zeker vervolgd … 😉


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.