Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Nieuwe verjaardagsfeestjes

Binnenkort staan er weer verjaardagsfeestjes op het programma. Een eerste op 24 november voor Brecht. Een heus lasershootfestival. Als een echte Rambo of Lara Croft leren we verschillende aanvals- en verdedigingstactieken aan.
Het feestje nadien is van Roos en voorzien op 29 december. Hiervoor dienen we nog even af te stemmen in welk thema zij dit het liefst heeft.
Wij kijken er alvast naar uit!
Dankjewel iedereen voor jullie vertrouwen.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.