Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Afscheid van Dolly

Jammer genoeg is Dolly vorige maand gestorven, waar we toch wat van ondersteboven waren. Gisteren heeft onze Jarne een nieuw geitje gevonden op ’t internet, dus moesten we vandaag toch al eens gaan piepen en… oh zo schattig. Jarne was dadelijk ‘verkocht’ aan het jonge mieke ‘Luna’, eentje met 2 belletjes. Het mieke werd geboren op 14/12/2010 en dus nog piepjong. Waarschijnlijk kan ze in maart Sherry komen vervoegen. Wil je weten waar Luna vandaan komt, klink dan maar op de volgende link http://akrenbosje.webs.com. Luna is dochtertje van Mik en Belle.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.