Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Kvasir – Noorse God

We keken er al een hele tijd naar uit, een vriendje voor Boozer! Vandaag was het dan zo ver. Kvasir, een ruin van 5 jaar, opgegroeid in de Kalmoes vzw, komt ons vervoegen.
Een zeer aangenaam, vrolijk en gewillîg paard. Door de goede zorgen van Isabelle is Kvasir een paardje waar we zowel groot en klein kunnen van laten genieten. Zelf moeten we nog heel wat oefenen om hem goed te leren kennen. Jasper daarentegen, weet z’n knopjes al staan om hem volledig te laten gaan!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.