Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Een eerste verjaardagsfeest

Super cool! Het is een feit. Stan organiseerde bij ons zijn verjaardagsfeest. Alles stond in teken van “Survival”. Jones Goat was dan ook van de partij en zorgde voor een spetterend feest. We ‘vergaderden’ onder de cammouflagenetten, leerden geheimschrift ontcijferen én zelf gebruiken. Nadien werden we echte kampenbouwers en zagen we dat het niet enkel de jongens waren die hierin uitblonken 😉
Door de gezonde buitenlucht en het ravotten, verorberde iedereen meer dan 1 hotdog: ’t was super lekker. Onze Kvasir, ons Bicky en onze twee dwerggeitjes werden ook door iedereen in de watten gelegd. Het kampvuur was als de ‘kers op de taart’. Proficiat Stan.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.