Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Ideeën zijn er om te veranderen…

Waar staan we tot op vandaag? Weer wat verder en misschien weer niet. Wie zal het zeggen?
Ons initieel idee heeft al een heuse metamorfose doorgemaakt. Nu ziet het ernaar uit dat we het woonhuis niet gaan bewonen, uiteraard wel renoveren.
Het feestzaal idee hebben we maar opgeborgen en broeden momenteel op een combinatie van ons eigen huis en hoevetoerisme, natuurlijk kleinschalig.
Onze tuin mogen we uiteraard niet uit het oog verliezen willen we binnen een jaar niet overwoekerd worden door distels en ander natuurlijk schoon :-).
De idee is om het om te ploegen en er gras op te zaaien: hooi en graasweide. Voor dat het zover is zullen we het allicht nog laten bewerken door een loonwerker of de boer die het nu gebruikt.
Onze schatter werkt binnen de week zijn dossier af zodat het naar de accountant kan. De architect hebben we voor 80% al beslist.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.