Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Eerste les mennen voor Boozer

Vandaag beleefden Boozer (en Jasper) de dag van hun leven: een eerste les mennen. Onder het waakzame oog van een vrijwiligster van de vzw Kalmoes kon Boozer stap na stap gewoon worden aan het hele ’tuig’ dan hem werd aangedaan.
Wonder boven wonder reageerde hij er zeer rustig op. We hadden het eerst niet gedacht maar na een uurtje trok hij toch al een karretje zonder morren. We durven zelfs zeggen dat hij er plezier aan beleefde. Het hele tuig stond hem ook prachtig: hij leek plots een heel andere pony!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.