Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Hooien met de buren

Fun op Spiegelveld is vandaag geen hol begrip meer! Er was wel degelijk iets te beleven. Samen met onze vrienden en de buren hebben we het hooi binnengehaald. Zwoele temperaturen, hard werken en vooral veel plezier waren de ingrediënten van deze zondagavond.
Sofie taxiede onze volle kar steeds met de nodige precisie naar de schuur waar het hooi door een paar herculessen gelost werd. Voor de kids was dit plots leuker dan eender wel pretpark! Een fantastische en prettige avond, echt genoten van de vriendschappen!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.