Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Noeste arbeid in huurhuis

Vandaag konden we beroep doen op een nieuwe werkkracht Piet! Fijn dat we hem ontdekt hebben ;-). We hebben dan ook geen kans voorbij laten gaan om hem in te wijden in de beginselen van verbouwen: les 1 – Hoe plaats ik een dampscherm? Onder professionele begeleiding van routineklusser Koen ziet het dak er langs de binnenkant nu helemaal geel uit.
Chloë kon de sfeer op Spiegelveld wel smaken en beleefde ook een aangename dag. Ze zorgde super goed voor ons Bicky!
Nen dikke merci voor de geboden handen!
Nu kan dinsdag onze plakker weer aan’t werk beginnen!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.