Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Familie Scholaert op bezoek

Vandaag weer een super dag op Spiegelveld. Zusje, nonkel Fré, Lotta, Janne en Kobe zijn op bezoek geweest. Het mooie weer zorgde ervoor dat de kids zich konden uitleven. De Grote Gevaarlijke Kobe bezorgde iedereen een douche met Brecht’s waterpistool. Ook heeft ons Bicky de tijd van haar leven gehad en wisten de geitjes niet meer of ze binnen de omheining of erbuiten moesten grazen :-). Boozer was van de partij en stond klaar voor een ritje.
Als afsluiter van de dag kon iedereen nog het hooi zien persen en binnenhalen! Fijne namiddag!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.