Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Alles nieuw op oudejaarsavond…

Wat een gezellig onderonsje op oudejaarsavond met vrienden niet al kan doen. Onze plannen werden, uiteraard na de nodige wijn en andere geneugten des leven, kritisch bekeken. We waanden ons even in een eerste werfvergadering. Nu ja, wat wil je als een ingenieur en een projectleider hun ding loslaten op onze plannen.
Slotsom, goedgekeurd (door ons) èn al aan een architect voorgelegd is dit het relaas:

    – Het woonhuis, zal niet ons huis worden. 🙂 Nu ja, uiteraard wel maar we willen de indeling in 2 huizen behouden en verhuren.
    – De stallen in’t midden… met pijn in’t hart zullen we ze zachtjes neerleggen. Zo hebben we steengruis om de beerputten te vullen èn een deftige binnenkoer.
    – De schuur zullen we ook zacht neerleggen. Zo komt er een ruimte waar we ons huis gaan bouwen.
    – Stallen willen we uiteraard wel behouden (dus Jasper dat komt goed). De linker stallen alsook die naast de schuur. Zo kan er toch nog iets viervoetigs rondlopen.

En hoe zit het met vergader- en of feestzaal? Met het hoevetoerisme? Nog wat vraagtekens natuurlijk. Alles zal afhangen van de nodige goedkeuringen. We opeteren voor B&B, geïntegreerd in ons woongedeelde en dan misschien nog een vergaderruimte. Het feestzaalidee, dat zullen we allicht moeten begraven.

Binnen dit en een week zullen we zeker een beslissing nemen met welke architect we verder willen werken… spannend. En wie weet hoe drastisch onze plannen ondertussen nog zullen wijzigen.
Wordt vervolgd!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.