Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Huurhuis met magic Evert

Vandaag flink wat hulp gehad van Magic Evert! Een leergierige ‘Muscles from Smeerebbe”! We hebben er flink op los geklust! Resultaat mag er zijn. Het huurhuis is volledig geïsoleerd, enkel het dampscherm dienen we nog aan te brengen. Daarnaast ook nog wat eli kabels getrokken en dito gaten geboord!
Op de foto’s kan je een veilof uitgedoste Evert bewonderen.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.