Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Hoog bezoek ;-)

En plots waren ze daar… de whole familie, La Meerts. Eerst ne keer gaan schaatsen (vallen) en dan efkes tijd genomen om eens te komen gluren. Fijn! Een rondleiding mocht dus niet ontbreken. Het ganse gezelschap werd dan ook vakkundig rondgeleid op ’t Spiegelveld. Tja, voor Patrick was ook ook nog even speeltijd als hij met z’n wagen efkes door de modder kon racen. Vraag is natuurlijk wie de wagen zal wassen. 😉
Op persoonlijke vraag van hen, hierbij dan ook wat ‘mottige’ foto’s…


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.