Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Stallen met nieuw dak

Een drukke dag op Spiegelveld vandaag. ’t Meest opvallende dat gebeurde was de metamorfose van onze berging en stal. De asbestplaten werde eraf gehaald en onze berging kreeg een nieuwe zoldervloer. Spiksplinternieuwe VSB platen.
Er werden heel wat halsbrekende toeren uitgehaald… van Sofie tot Jimmy en Dimitri. t’ Resultaat mag er wezen. We druven nu al dromen dat al onze andere bijbouwen met hetzelfde dak zullen versierd zijn… tja… eerst een Kerstman vinden of een ezeltje dat munten levert.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.