Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Hipperdepiep hier is de nieuwe ellentriek!

Dankzij Patrick konden we vandaag al wat peertjes doen gloeien… en dat in een winterse periode. De bediening gebeurt wel volledig draadloos en we denken er zelfs aan om geen enkele drukknop te gebruiken. Iedereen krijgt een iPad om zo alles te bedienen. Nu ja, misschien vindt Patrick nog wel ergens wat schakelaars die hij kan ‘missen’, dan gebruiken we die wel.
Alleszins een geslaagd weekend. Alle electriciteikabels zitten in het bord. Enkel datakabels en TV dienen we nog te kableren. Nu hopen dat Ingo tegen dinsdagavond alle plakwerken rond krijgt zodat enerzijds Levie woensdag kan vloeren en wij de electriciteit verder kunnen afwerken!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.