Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Water als natte draad…

Plakkerij bevat heel wat water en daarmee zijn ze vandaag aan de slag gegaan in Brecht’s kamer alsook in de badkamer. Op de zolderkamer is ook de achterwand voorzien voor het gemakkelijker plaatsen van de radiator achteraf. Radiator met waterdoorstroming. Om de constante verder te zetten heeft Cris weer zijn ‘buizenplaatsmanie’ laten werken. De afvoerbuis voor de twee toiletten werd voorzien, water met een geurtje dus.
Buiten regende het vandaag en dat is te zien. Ik kan Koen al bellen en zeggen dat hij mag komen met zijn zwembroekske om in onzen tuinjacuzzi te duiken… We vragen ons nu af of de putten die we verwijderden toch een bepaalde functie hadden. De Johan zal zeker een drainage moeten voorzien want het gaat van kwaad naar erger…


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.