Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Plakker op zolder

Ingo geeft er zoals steeds een goei lap op. Of moeten we vertellen ‘nagel op’. De pannelatten vliegen tegen’t plafond en worden keurig afgedekt met gyplat platen. Weer een hele verandering, Jasper’s kamer krijgt stillaan vorm.
Ook de andere zolderkamer is nu ‘uitlat-klaar’, de dubbelwandige buis zit klaar en het dampscherm is weer dichtgemaakt.
Ondertussen zijn we ook begonnen met isolatie steken in het huurhuis. Daar blijkt al dat we zeker nog isolatie moeten bijbestellen willen we alles kunnen isoleren… Ook moeten we nog beton gieten en een extra muur metsen… dus weer lekker in de ruwbouw werken. Nu, al bij al kunnen we samenvatten dat het een productief weekend was!


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.