Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Inox schouw & poort

De poort hangt, in twee delen. Daarnaast kon De Pelsmaeker vandaag al langs komen om een deel van de schouw te plaatsen. Morgen komen ze het deel op het dak plaatsen. Beneden zijn nu ook alle ramen uitgewerkt (zijkanten & tabletten) enkel de deuren dienen nog uitgewerkt te worden. We hopen dat Ingo morgen verder komt ‘uitlatten’ zodat ze volgende week boven onder handen kunnen nemen.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.