Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

We plakken verder…

Weer een dagje verder in’t wit. Vandaag werd oa. de voordeur uitgewerkt, ons schuifraam en de I-profielen. De berging en de toekomstige hal pronken ook al in’t wit. In onze slaapkamer werd ons dampscherm netjes verborgen onder gyplat, klaar om geplakt te worden.
Morgen hopen we dat ze beneden alles gedaan hebben.
Wat zaterdag betreft, dan wordt de schouw geplaatst voor onze open haard.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.