Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Omheining klaar – yes!

Vandaag is het zover. We hebben er lang moeten op wachten maar Danny en zijn mannen hebben serieus goed doorgewerkt zodat onze omheining er helemaal staat. Enkel de poort dient er nog aangehangen te worden. De palen waarop ze zal bevestigd worden werden in beton geplaatst wat nu aan het uitharden is. Vrijdag komt de poort eraan.
Dan rest ons nog om schrikdraad te voorzien langs de binnenkant, zoniet kruipt onze Boozer op zijn knieën onder de laagste dwarsligger. Een werkje waar we zeker nog wat tijd gaan instoppen… Eerst een juist schrikdraadapparaat aanschaffen, voldoende sterk voor zo’n 400 lopende meter te overbruggen…
In ons huis zijn de plakkers ook weer een eind opgeschoten, het uitlatten in onze kamer is ook al voor mekaar.


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.