Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Robin – scary party

| 29 oktober 2016

Een hilarische en vooral griezelige bende kids maakten vandaag Spiegelveld onveilig. Op het programma: heksensoep maken, miss geschminkte heksverkiezing, paardentemmen, crazyparcours en vééél pannenkoeken smullen. Samengevat, een super leuke middag en keitof begin van de herfstvakantie.

Ella-Marie viert haar zevende verjaardag!

| 2 oktober 2016

Een heleboel vriendjes en vriendinnetjes vierden vandaag Ella-Marie haar zevende verjaardag. We reden op Kvasir, deden gekke kunstjes, maakten elfenpoeder, aten pannenkoeken sloegen een pinata aan diggelen. De regen heeft onze pret niet kunnen bederven en moe en tevreden ging iedereen naar huis. Dikke proficiat ook voor papa Kim die 38 op z’n teller mocht […]

Kobe & Keyon in the Far West

| 17 september 2016

Prachtig weer en een heleboel vriendjes vierden vandaag mee de verjaardag van Kobe en Keyon. Iedereen keerde tevreden naar huis en zij er zeker van dat de kids goed zullen slapen deze nacht!

Nand en Jules vieren feest

| 3 september 2016

Nand en Jules genoten met volle teugen van hun verjaardagsfeest. Het zonnetje was van de partij en samen met hun vriendjes maakten ze er een fijn feestje van! Proficiat jongens.

Een lammetje voor Sherry

| 18 juli 2016

Vandaag zijn we super fier. We hebben er lang naar uitgekeken en vandaag is het gelukt. Een van onze geitjes is bevallen van een prachtig lammetje. Nu hopen dat alles goed verloopt en dat ons ander mieke Luna ook bevalt. Nu zijn we even kraamkliniek en misschien binnenkort een lammekesborrel!!

Lily op survival

| 16 juli 2016

Vandaag mocht Lily en haar vriendjes zich eens helemaal uitleven, en dat deden ze ook. ’s Avonds wilden ze helemaal niet naar huis. 🙂 We verzorgden Kvasir, maakten een ritje, gingen op zoek naar de schat, knalden een pinata uit de lucht en hadden vooral veel plezier.

Kampjes dag 3

| 13 juli 2016

Super blij en met veel zin kwamen de kids deze ochtend toe. Klaar om weer een lekker gevuld programma te beleven @Spiegelveld. Op het programma? Reis rond de wereld, schilden versieren, pudding maken, geitenstal uitmesten, tatoeage’s zetten, gekke bekken trekken, … We maakten ook een toffe groepsfoto, die krijgen jullie op het einde van de […]

Babyborrel weldra?

| 13 juli 2016

We weten het niet met 100% zekerheid. We denken dat onze miekes Sherry en Luna ondertussen toch vol zijn geraakt van geitenbok Sam. Die hadden we begin dit jaar even op visite. Hij was wel kleiner dan onze miekes, maar in de liefde is alles mogelijk. We wachten dus vol spanning en misschien kunnen we […]

Kampjes dag 2

| 12 juli 2016

Vandaag weer een super leuke dag met de kids. Fijn om ze hier te zien lopen genieten! Er is voor ieder wat wils. Wie dacht dat het hier een saai ‘boerderijkamp’ ging zijn? Veel nadruk op kamp en minder op het pure ‘boerderijgehalte’. Fruitbrochettes maken, waterballonnengevecht, regen trotseren, paarden verzorgen, kunstschilderen met meer dan een […]

Vakantiekampjes

| 11 juli 2016

Joepie! Vandaag ging ons eerste vakantiekampje van start. De kindjes hebben zich al zeker goed kunnen amuseren. Ze maakten een pinata, versierden cupcakes, verzorgden de paarden, bouwden kampen… Kortom de dag was snel voorbij. Morgen gaan we er op nieuw tegenaan! Daaaag.