Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Hanne als Blauwbloes

| 28 november 2015

Zich vuil maken en ravotten. Twee elementen die Hanne zeker bekoren. Samen met haar vriendjes leefde ze zich de hele dag uit op Spiegelveld.

Lynn als elfje

| 14 november 2015

Lynn trotseerde vandaag weer en wind. Als elfje liet ze het beste van zichzelf zien en zorgde ze ervoor dat iedereen zich super kon amuseren. Een geslaagd feestje dus.

Lien tussen Ridders en Prinsessen

| 7 november 2015

Vandaag weer een super coole dag met keitoffe kids die zich allemaal goed amuseerden. We maakten een zwaard, deden zotte kuren op Kvasir, klommen in de bomen, schoten met pijl en boog… De namiddag vloog zo snel voorbij dat we het niet doorhadden dat het al donker aan het worden was.

Lukas groet de bouwvakker

| 20 september 2015

Het Boy(s)kot wordt gemetst en iedereen neemt hierbij een gepaste rol op. Zo is er uiteraard Poulin de bouwvakker, mama en oma als great inspectors, Lukas als werfopzichter,… Als het zo vooruitgaat kunnen we binnenkort weer slijp-, isolatie-, en andere werken aanvatten.

Sienna als een echte prinses

| 19 september 2015

Vandaag was het de verjaardag van Sienna. Samen met haar vriendjes genoten ze van allerlei spelletjes en ook nog van het mooie weer. We deden leuke kunstjes op Boozer, aten pannenkoeken, verzorgden de diertjes. Allicht ging iedereen tevreden naar huis en sliepen de kindjes als roosjes.

Hanne en de beestenboel

| 12 september 2015

Hanne en haar vriendjes beleefden de pret van hun leven. Ze deden zotte kunstjes op Boozer, wandelden in traktorbanden, schminkten elkaar in de meest creatieve schepsels, kropen onder de grond door een smalle buis,… Er was helemaal geen tijd om zich te vervelen, zo zelfs dat er een aantal kids niet naar huis wilden… 🙂

De schuur wordt onder handen genomen

| 21 juni 2015

’t Was weer een hele tijd geleden… Maar nu zijn we er weer ingevlogen. Plateau in de schuur eruit om uiteraard een nieuwe te plaatsen. Daarnaast tuinhuis verplaatst en gestart met metsen zodat alle stallen mooi op elkaar kunnen aansluiten. Hier noeste werklui in actie!

Tom veroverde the Far West

| 16 mei 2015

Vandaag zag Spiegelveld eruit als het Wilde Westen. Er werd op Boozer gereden, van bergen gegleden, grachten overwonnen en door tunnels geslopen. Vuil? Misschien wel een klein beetje… je ziet het zeker als je naar de foto’s kijkt. Tom beleefde een kei leuk feest en ging zoals vele kindjes moe en tevreden naar huis.

Rambo Seppe veroverde Spiegelveld

| 25 april 2015

Een prachtig stralende zon en kids die er echt zin in hadden. Zin om zich uit te leven en vooral om zich vuil te maken. Is het gelukt? Wees maar zeker, iedereen tevreden. We stapten door de beek, slopen ondergronds door tunnels, reden op Kvasir en werden tot ridder geslagen. Nog een gelukkige verjaardag Seppe.

Noor maakt het mooie weer

| 7 maart 2015

Noor en haar vriendjes hebben een super verjaardag kunnen vieren. De namiddag is zo snel voorbij gevlogen dat er zelfs kindjes niet naar huis wilden. We aten frietjes, reden op Kvasir, bouwden een kamp en namen Brecht gevangen. Wat een pret!