Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Lina was jarig!

| 13 december 2014

Lina werd vier jaar en dat vierde ze vandaag op Spiegelveld samen met haar vriendjes. Ze reden op Boozer, maakten een snoeptaart, aten pannenkoeken, deden zandspelletjes… Kortom ze zullen deze avond moe maar tevreden in hun bedje gegaan zijn. En oh ja… Jules en Kikker van hun klasjes waren ook van de partij.

Liam werd 6

| 22 november 2014

Veel plezier stond vandaag weer centraal op Spiegelveld. Liam leerde er zijn vriendjes voetballen, paardrijden en zwaarden maken. Allen legden ze de ridder eed af en keerden met hun zwaard tevreden huiswaarts.

Basil Hood

| 10 november 2014

De echte Robin Hood zou verbleken bij het zien van al die vogelvrij verklaarden die vandaag op Spiegelveld vertoefden. Iedereen gaf het beste van zichzelf opdat Basil er een fantastische verjaardag beleefde.

Farah als een echt K3 Bengeltje

| 20 september 2014

Wie had dat gedacht? Zo’n prachtig weer. Ideaal om Farah en haar vriendjes een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Ze reden te paard, knutselden, aten lekkere pannenkoeken, waagden zich aan de pijl en boog en sloten af met een waterballonnengevecht! Dikke proficiat Farah.

Julie met elfjes en zeemeerminnen

| 6 september 2014

Deze keer een feestje met uitsluitend meisjes! Ze beleefden de dag van hun leven! Zeuren, kibbelen, het hoorde er vandaag helemaal niet bij. Op het programma: Elfenpoeder maken, Elfjes kleuren, Ponyrijden en lekkere frietjes smullen. Nog een dikke proficiat Julie.

Merel en de Elfjes

| 9 juli 2014

Nog nooit zagen we zoveel Elfjes bij elkaar op Spiegelveld. Een hele leuke bende kinderen kwamen Merel haar verjaardag vieren. Regende? Dat hebben ze niet gemerkt… Op het programma: Elfenpoeder maken, Elfjes kleuren, Ponyrijden, cupcakes versieren én uiteraard een heuse plassenrace. Wij denken dat Merel en haar vriendjes goed zullen slapen deze nacht… Nog een […]

Warre & Nils trotseren de regen!

| 28 juni 2014

Warre & Nils hadden heel wat op het programma staan. Voor ze het wisten was de dag om en keerden ze moe en tevreden naar huis terug! Wat deden we allemaal? Wel als je naar de foto’s kijkt dan kom je het zeker te weten. Op het einde van de namiddag viel er wat regen, […]

Lynn als K3 Bengel

| 21 juni 2014

Lynn kon zich lekker vermaken met haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze deden gekke kunstjes op Kvasir, knutselden een paard en verveelden zich geen minuut en dat alles onder een stralend zonnetje.

Delphine & Matteo vierden feest

| 14 juni 2014

Dubbel feest vandaag. Delphine & Matteo konden zich elk fijn uitleven op hun verjaardagsfeest. De kinderen verveelden zich geen minuut en verkenden alle hoeken van Spiegelveld. Boozer gaf samen met de meeste meisjes het beste van zichzelf. Ook onze piste werd ployvalent gebruikt. Van paardrijpiste, tot voetbalveld en strand. Nog een dikke proficiat met jullie […]

Seppe overtreft Rambo

| 31 mei 2014

Wie sluipt er daar door het gras? Pas op, let op je tellen want het gevaar kan van alle kanten komen. Seppe, alias Rambo en de zijnen, maakten Spiegelveld onveilig mèt echte laser geweren en dito camouflage. Een mooie dag waar op het einde de kids nog niet naar huis wilden. Dikke proficiat met je […]