Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Seppe als drill officier

Vandaag een stralende dag. Genoeg vochtigheid voor Seppe en zijn troepen om erop uit te trekken en zich te oefenen in verschillende tactieken. Twee kampen, vlaggen, nerf-geweren, voldoende munitie, paarden, cammouflage, … het stond allemaal op het programma. Mama Kristien trakteerde haar troepen nog op een lekkere suikerspin.
Proficiat met je verjaardag Seppe!


Seppe drill officier

Seppe drill officier


Over de auteur

Wat is er prettiger om zien, leuker om naar te kijken dan kinderen die zich amuseren, zich creatief uitleven? Kortom kind kunnen zijn! Dat is dan ook onze missie! Kinderen plezier te geven in een leuke omgeving, in de natuur, tussen de dieren.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.