Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Het geheel wordt een geheel

| March 18, 2016

We zijn blij! Onze achterbouw begint al meer op een geheel te lijken. Dra zijn de metselwerken verleden tijd en kunnen we ons toeleggen op de rest… Here we go again: electriciteit, sanitair, isoleren, chappen, … enfin we kennen er al wat van. Nu enkel nog de moed en vooral de tijd vinden om er […]

Verbouwingen gaan verder

| January 5, 2016

Als de mogelijkheden er zijn, verbouwen we verder. Onze schuur krijgt een nieuw vriendje en nadien ook een nieuw kleedje. We kunnen weer ergens fier op zijn.

Lukas groet de bouwvakker

| September 20, 2015

Het Boy(s)kot wordt gemetst en iedereen neemt hierbij een gepaste rol op. Zo is er uiteraard Poulin de bouwvakker, mama en oma als great inspectors, Lukas als werfopzichter,… Als het zo vooruitgaat kunnen we binnenkort weer slijp-, isolatie-, en andere werken aanvatten.

De schuur wordt onder handen genomen

| June 21, 2015

‘t Was weer een hele tijd geleden… Maar nu zijn we er weer ingevlogen. Plateau in de schuur eruit om uiteraard een nieuwe te plaatsen. Daarnaast tuinhuis verplaatst en gestart met metsen zodat alle stallen mooi op elkaar kunnen aansluiten. Hier noeste werklui in actie!

Laat het gras niet groeien…

| June 4, 2013

Wat oogt er mooi dan een net afgereden gazon… Een vers afgereden onkruidvolzoekhetgrasertussen gazon… Toch wel een mooi zicht als we zo naar buiten kunnen kijken. Fantastisch om hier te wonen. Telkens stellen we vast bij onze verjaardagsfeestjes dat de kinderen zich hier naar hartelust kunnen uitleven en echt kind zijn! Binnenkort vatten we de […]

Grote opknapbeurt…

| April 7, 2013

Waauw wat een weekend! Het mooie weer heeft ons hier een extra impuls gegeven om het geheel weer wat overzichtelijk en netjes te maken. Het dak van de schuur is praktisch helemaal afgewerkt en mag er zijn! Sofie heeft haar gave voor inrichting nog eens laten werken en samen met haar zus en Kathleen hebben […]

Dak schuur – ook aan de voorkant

| April 4, 2013

De mannen van De Roock zijn nog druk bezig geweest. Fantastische metamorfose van het dak van onze schuur! Het uitzicht is al heel wat beter.

Metamorfose van de schuur

| March 29, 2013

Knappe presetaties van de ploeg De Roock! De mannen werken nauwkeurig én netjes, wat wil je nog meer. De achterkant in op 1 plaat na helemaal klaar. Dinsdag vatten ze de rest aan en hopen tegen eind deze week klaar te zijn. We kijken er alvast naar uit!

“Open schuur” – dagen

| March 26, 2013

Gisteren zijn ze eraan begonnen. De mannen van Jos De Roock. Ze nemen het dak van onze schuur onder handen zodat we binnenkort veilig en droog zitten. Dan kunnen we ons concentreren op de inrichting ervan en is ons uitzicht ook weer heel wat beter! Dikke merci al voor het fijne vakwerk!

Chappe is in the house

| March 5, 2013

Uiteindelijk! Weer een fase verder. De chappe is gegoten in de huurwoning zodat we nu in een versneld tempo aan de volgende zaken kunnen beginnen. Ondertussen kennen we het stramien al… Dus to be continued!